WEBSHOPUNK JELENLEG ZÁRVA TART!
Kiszállítás csak a nyitvatartási idő alatt lehetséges!

Koronavírus - helyzet

Nagyon sokan érdeklődtök lehetséges-e a rendelés ebben a kialakult helyzetben! A válasz természetesen igen! A személyes átvételeket a lehető legrövidebbre próbáljuk leredukálni, a Ti és saját érdekünkben is, ezért folyamatosan tudtok rendelni. Aktuális nyitvatartásunkról a "Kapcsolat" menüpontban tudtok tájékozódni!

Jó, de honnan tudjam, hogy biztonságos-e?

Ha valaki eddig kényes volt arra, hogy maga a főtt étel fertőzhet, meg kell nyugtatnunk mindenkit, hogy nem.  A Wolt közleményében az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) legutóbbi állásfoglalást idézi "a tanulmány szerint a koronavírus nem fertőz tovább főtt étellel".

A kiszállítást illetően pedig mindent megteszünk, hogy a lehető legbiztonságosabban jusson el az étel a konyhától a bejárati ajtódig. Szakácsaink megfelelő higiénés előkészületet követően védő kesztyűben és maszkban, nem érintkezve egymással és elszeparálva a többi dolgozótól készítik el az ételeket.

A futár minimális érintkezéssel, minden kiszállított cím után kezet fertőtlenít, naponta többször az utasteret és a melegentartó dobozt is.

NE FÉLJ RENDELNI!

És mi az amit Ti tehettek, a futár érdekében?

-Viselj maszkot ha lehetőséged van rá! 

-A pénz és futárral való érintkezés előtt és után moss kezet! (Fertőtlenítős kézmosó folyadék vagy szappan, legalább 20mp-ig/a hatás elérése érdekében fontos az idő és a technika) és/ vagy kézfertőtlenítő használata! (Virucid antimikrobális spektrummal rendelkező)

-Tarts távolságot a futártól! (Legalább 1m)

Légy körültekintő, vigyázz magadra, vigyázzunk egymásra!

Kosár


A kosarad jelenleg üres

A rendeléshez be kell jelentkezned