WEBSHOPUNK JELENLEG ZÁRVA TART!
Kiszállítás csak a nyitvatartási idő alatt lehetséges!

Bemutatkozás

Pizzériánkat 2011. júniusában Tóth Ottó azzal a céllal hozta létre, hogy Hajdúdorog és Hajdúnánás térségét ízletes pizzákkal, készételekkel és egyéb finomságokkal lássa el. A nyitást követően alig pár hónappal tulajdonosunk egy szörnyű motorbalesetben sajnos életét vesztette. Bátyja, Tóth Norbert nem hagyta veszni testvére álmát, így neki köszönhetően tudjuk ma is eme olaszos hangulatú éttermünkben vendégül látni Önöket.

Étlapunkon a  NAPI FRISS MENÜTŐL  a főételeken  át a desszertekig több specialitást, valamint több mint 40 féle pizzát kínálunk, melyek között mindenki talál ízlésének megfelelő különlegességet.  Ételeink előállításánál a minőség a legfontosabb, cégünk mottója is a „Minőség - mindig”! Azért, hogy az ár ne menjen a minőség rovására, üzletünk indításakor lefektettünk néhány alapelvet:

  • minőség
  • megbízhatóság
  • pontosság
  • környezettudatosság
  • biztos háttér
  • megbízható beszállítók
  • kitűnő szakemberek

Ezen elvek mellett dolgozunk és szolgáljuk ki a nagyra becsült vendégeinket.

Cégünk  lépést tart a modern vendéglátással, beszállítóinkat is a fentebb említett kitételek alapján választjuk. Megalakulásunk óta fontosnak tartjuk, hogy olyan munkatársakkal vegyük körül magunkat, akik mind a vendégek, mind pedig a mi elvárásainknak megfelelnek. Ehhez nélkülözhetetlen a lojalitás, a rátermettség és a szakmai tudás. Természetesen korszerűen felszerelt konyhával is rendelkezünk, így minden feltétel adott, hogy vendégeink kiszolgálása maximális legyen.

Ízleljék meg a magyar és az olasz konyha felejthetetlen ízeit kellemes környezetben, barátságos és vendégszerető kiszolgálás mellett. Szeretettel várjuk Önöket.

Éttermünk kisebb  baráti vagy munkahelyi összejövetelekre, reprezentatív vacsorákra, születésnapokra vagy bármilyen más eseményekre is bérelhető!  Ilyen esetekben is maximálisan alkalmazkodunk igényeikhez.

Nagyon örülünk, hogy vendégeink között üdvözölhetünk, minden erőnkkel igyekszünk meghálálni.

 

Tutto mamma!

Kosár


A kosarad jelenleg üres

A rendeléshez be kell jelentkezned